Frans Sueters is na een conservatoriumopleiding in Enschede eind jaren Ž70 als muziektherapeut terecht gekomen in de hulpverlening, waar hij in verschillende functies is blijven werken.Muziek, en vooral zingen, heeft altijd een belangrijke plaats ingenomen in zijn leven. Eind jaren Ž90 werd hij gevraagd een popkoor te leiden in Alkmaar. Daarna zijn er verschillende koren bijgekomen, onder meer een smartlappenkoor in Heemskerk, begin deze eeuw. Na een pauze van een paar jaar is hij weer begonnen in Heemskerk met 'De Vrolijke Noot'. Een heerlijk enthousiast koor.

De belangrijkste drijfveer is voor hem vooral het plezier dat mensen beleven aan het zingen en de blijde verbazing als mensen merken dat ze meer kunnen dan ze dachten.

 


 

Anja Piels is onderwijzeres met een passie voor muziek en vooral de accordeon. Zij speelt het liefst zo veel mogelijk, momenteel onder andere als leidster van het koor 'De Vrolijke Noot' uit Heemskerk. Anja heeft veel ervaring in het begeleiden van koren, onder meer bij 'The Lakesingers' uit Akersloot, en het 'Smartlappenkoor Beverwijk'.

 

 

 
 Anja en Frans werken al zoŽn 15 jaar samen, eerst bij het Smartlappenkoor Heemskerk en momenteel bij 'De Vrolijke Noot' in Heemskerk.